Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Priročniki

Naslov: Učinkoviti vodja
ISBN : 978-961-6682-17-6
Avtor : Jim Clemmer
Obseg: 210 strani
Format : 132 mm x 147 mm
Cena z DDV: 24,99 €
Naročam

Knjiga obstaja tudi v hrvaščini

Univerzalnega recepta za vodenje in osebnostno rast ni. Vsak mora najti svojo pot. Knjiga Vodja na poti do uspeha to upošteva in predstavlja navdihujoči vodnik, ki ga bo sleherni bralec vedno uporabljal po svoje.
V vsakem poglavju – in vsakem razdelku znotraj poglavja – boste našli »večplastne« naslove, odstavke s povzetki in podnaslove. Besedilo je oblikovano v sklope, ki jih je mogoče prebrati v nekaj minutah.
Knjiga je odlična pomagalo za vse, ki želijo aktivno in pozitivno pristopiti k svoji karieri in osebnemu razvoju in pomenljivo darilo za vse, ki pri tem potrebujejo nekaj vzpodbude.
Na tržišču je veliko priročnikov za osebno rast. Posebnost Učinkovitega vodja je dobro razdelana vsebina, ki bralcu omogoča, da sam izbere, koliko se bo poglobil v nasvete avtorja.
Knjigo je avtor prvotno namenil vodstvenim in upravnim delavcem, ki želijo oblikovati skupine, temelječe na vrednotah in pomagati vsem v organizaciji, da bi postali vodje. Hkrati je knjiga primerna tudi za mlade, ki so začeli stopati na samostojno pot, tiste, ki razmišljajo o zamenjavi službe in vse, ki so se znašli na prelomnici v življenju.
Jim Clemmer je vodilni mislec s področja osebne rasti in vodenja. Kot avtor mednarodnih uspešnic na predavanjih in delavnicah svoje zamisli posreduje direktorjem vodilnih svetovnih korporacij.