Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Knjige po naročilu

Kaj so knjige po naročilu? Ali obstaja krojaška pola, po kateri lahko naredimo knjigo, ki bo nagovorila prav vašega kupca ali poslovnega partnerja in to na različnih tržiščih Evrope in Balkana? V svetu izide vsako leto milijone novih naslovov od priročnikov in leposlovja do enciklopedij in monografij, o katerih vemo dovolj, da vam lahko dobro svetujemo. Povezani smo s partnerji, ki vam lahko pripravijo izdajo v kateremkoli jeziku.

Vaš posel cveti in njegovo bistvo so vaše storitve za vaše kupce, naj bo to primerna cenovna politika v trgovinah ali odlična poslovna rešitev zanje. Vendarle bi radi obogatili svojo ponudbo v takem smislu, da bodo vaši kupci začutili potencial vašega uspeha v vsej razsežnosti. Z dobro izbrano in skrbno pripravljeno knjižno izdajo lahko to dosežete, saj knjige ne le izobražujejo in zabavajo, temveč predvsem bogatijo naše bivanje. Mogoče smo le premalo pozorni nanje in v poplavi poceni medijev pozabimo na pisano besedo. A le ta ostane kot vir in spomenik vašim aktivnostim.

Naša založba se je v preteklih letih sodelovanja s podjetjem Network 21 (ki dela za slovenski Amway, zanje pa smo pripravili tudi preko 20 hrvaških izdaj), v zadnjem času pa tudi s podjetjema Engrotuš in Vele dobro usposobila, da spremlja tako knjigo po naročilo od ideje do zadnjega prodanega izvoda. Naša storitev priprave knjige ne zajema le uredniškega dela, natisa in dostave, temveč z vami načrtujemo tudi samo prodajo, trženje in PR odziv knjige v medijih. če združimo sinergije - naše poznavanje knjižnega trga in vaše poznavanje kupcev - so rezultati osupljivo dobri. Dajte nam nov izziv za novo knjigo po naročilu že danes! (tanja@zalozba-tuma.si)