Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Romani

Naslov: Marley & jaz
ISBN: 978-961-6682-12-1
Avtor: John Grogan
Obseg: 335 strani, trda vezava
Format: 150mm x 215mm
Cena z DDV: 24,99 €
Naročam

Naslov: Marley & jaz
Avtor: John Grogan
Obseg: 336 strani, mehka vezava
Format: 125mm x 185mm
Cena z DDV: 14,99 €
Naročam

Mlada in uspešna novinarja John in Jenny Grogan sta dolgoletna partnerja, globoko prepričana vase ... dokler se ne za?neta spraševati o rojstvu otroka. Bosta vedela, kako najbolje poskrbeti zanj, sta sposobna postati staršač V otroštvu sta oba ljubila pse, zato skleneta posvojiti pasjega mladiča. če se bosta obnesla pri vzgoji domače živali, obstaja upanje, da bosta nekoč znala skrbeti tudi za otroka! Tako se v njuno gnezdo vseli prisrčni labradorec z vedenjsko motnjo. Ko ga prvič najdeta z okrvavljenimi tačkami, po tem ko je razdejal njuno garažo, zaslutita, da se bo njuno življenje zelo spremenilo. Za družino Groganovih se tako začne 13 let dolga življenjska preizkušnja, polna presenečenj, hudomušnih zapletov, odpovedovanj, solz in predvsem ... ljubezni.

Večkrat nagrajeni ameriški novinar John Grogan je bil več kot petindvajset let kolumnist pri različnih ameriških časopisih. Knjiga Marley in jaz, za katero je prejel več prestižnih nagrad, je le ena od njegovih knjig, ki se ukvarjajo z vedenjem pasjih prijateljev. Z ženo Jenny in tremi otroki živijo v ameriški zvezni državi Pensilvanija.

Helena Grandovec je prevajalka ter živi in dela v Mariboru. Je urednica elektronske založbe in knjigarne Ruslica, publicistka in novinarka.