Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Priročniki

Naslov: Kako ravnati v 101 neprijetni situaciji
ISBN: 961-6470-88-4
Avtor: Don Gabor
Obseg: 231 strani, mehka vezava
Format: 160mm x 230mm
Cena z DDV: 20,66 €
Naročam

Kritike:

In magazin, 22.2.2007
Uveljavljeni ameriški terapevt Don Gabor v svojem izčrpnem priročniku o učinkovitem in obzirnem sporazumevanju ponuja nasvete, kako se tudi v najbolj neprijetnih situacijah odzvati samozavestno in rahločutno. Dobro premišljeni scenariji ponujajo raznolik repertoar odgovorov na posamezne situacije, bralcu pa svetujejo, kako biti obziren v osebnih odnosih, na delovnem mestu in v poslovnem svetu ter kako se tudi pod najvecjim pritiskom znati postaviti zase.

Vsakdo se je že kdaj znašel v neprijetnem pogovoru - v nerodnem položaju, ko lahko njegove besede koga prizadanejo, užalijo ali razjezijo. Vendar vam odslej ne bo več treba brezupno iskati primernih besed. V pričujočem priročniku Kako ravnati v 101 neprijetni situaciji avtor Don Gabor ponuja nasvete, kako se učinkovito in obzirno sporazumevati.

Ta izčrpen priročnik vas bo naučil, kako se z razvijanjem sposobnosti poslušanja in dvigom samozavesti pripraviti na težavne okoliščine. Kako na umirjen in obziren način izraziti zoprna sporočila in novice. Dobro premišljeni scenariji, ki se nanašajo na posamične okoliščine, pa ponujajo raznolik repertoar odgovorov, ki jih bosate lahko po svoje uporabili v dejanskih situacijah, v katerih se boste znašli. Tako se boste naučili:

  • postaviti zase, ko boste pod največjim pritiskom
  • obzirnosti na delovnem mestu in v poslovnem svetu
  • biti obzirni v osebnih odnosih
Gre za izčrpen priročnik, ki vas bo naučil, kako se postavite zase v 101 neprijetni situaciji.

Don Gabor je izjemno priljubljen ameriški avtor, strokovnjak s področij komunikacije in retorike, že dolga leta vodi delavnice in slušatelje uči osvajanja veščin sporazumevanja, nastopanja v medijih tersklepanja poslovnih in družabnih vezi.