Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Priročniki

Naslov: Dvorjenje po poroki
ISBN: 961-6470-86-8
Avtor: Zig Ziglar
Obseg: 232 strani, mehka vezava
Format: 145 mm x 210 mm
Cena z DDV: 20,66 €
Naročam

Kritike:

Dnevnik, 19.11.2006
Knjiga prinaša obilo zdravorazumskih nasvetov, ki vam bodo pomagali v zakonski zvezi ohranjati romantično vzdušje ne glede na to, ali ste poročeni dve leti, petdeset let ali nekje vmes...

Lepa&zdrava, december 2006
Priročnik avtorja številnih uspešnic o uspehu v zasebnem in poslovnem svetu prinaša veliko modrih nasvetov, ki vam bodo pomagali v ljubezenski zvezi ohraniti romantično vzdušje, ne glede na to, koliko časa ste poročeni.

Dvorjenje po poroki prinaša obilico nasvetov, kako v zvezi ohranjati romantično vzdušje ne glede na to, ali ste poročeni dve leti, petdeset let ali nekje vmes. Tistim, ki se sprašujejo: Ali sploh lahko ponovno zanetim iskroč avtor Ziglar odgovarja: "Seveda lahko!" Dvorjenje po poroki je vodič, ki odgovarja na vaš kako-do-srečnega-zakona-za-vedno in v katerem boste našli prepričljive osebne izpovedi, nasvete strokovnjakov, zabavne anekdote iz avtorjevega lastnega življenja in:

  • šest korakov, kako začeti znova - ne glede na to, kako dolgo ste že poročeni,
  • poti do boljšega sporazumevanja,
  • načine zadovoljive in vznemirljivejše spolnosti,
  • pravila poštenega prepira in
  • iskreno razpravo o pomenu zaupanja.
Knjigi je dodan vprašalnik s sedeminšestdesetimi vprašanji, z odgovori najne boste ocenili stanje vaše zveze. A da bo ocena še bolj točna, na vprašanja najprej odgovorite preden začnete brati knjigo, nato pa še enkrat, ko boste prebrali zadnji stavek. In prepoznali boste razliko!