Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Priročniki

Naslov: Dieta South Beach
ISBN: 961-6470-30-2
Avtor: Dr. Arthur Agatston
Obseg: 240 strani,
Format: 165 mm x 230 mm
Cena z DDV: 16,65 € - mehka vezava (razprodano)
Cena z DDV: 24,62 € - trda vezava
Naročam

Kritike:

Karmaplus, junij 2004
Večji del knjige je zelo praktično zasnovan in vsebuje jedilnike in recepte za pripravo jedi v vsaki fazi diete za vsak dan posebej, avtor posebno pozornost posveča raznolikosti prehrane in potešitvi potrebe tako po sadju, zelenjavi kot posladkom...

Naša žena, 29.5.2004
Dieta South Beach ni le ena izmed muh enodnevnic, temveč je dieta, ki temelji na najnovejših znanstvenih izsledkih zdravja srca in ožilja ter težav, povezanih s čezmerno telesno težo. Knjiga je nepogrešljiv priročnik za vse, ki želijop zdravo hujšati.

Revija Rina, avgust 2004
Knjiga vsebuje obširna navodila o izvajanju diete. Podkrepljena so z najnovejšimi znanstvenimi ugotovitvami s področja kardiologije. V knjigi lahko preberemo izpovedi ljudi, ki so uspešno shujšali s pomočjo te diete.

Na kratko o knjigi: Prva dieta, ki razume lačne!

V prvih dveh tednih shujšate do 6 kg!

Tudi brez naporne telovadbe!

Kardiolog dr. Arthur Agatston je leta in leta svetoval svojim pacientom, da je zdravo srce mogoče ohraniti le s shujševalno dieto. Toda vsaka dieta se je zdela prestroga, zahteve do pacientov pa previsoke. Pod strogimi nizkokaloričnimi dietami so klonili in obupali skoraj vsi. Prav zato je dr. Agatston razvil lastno dieto - Dieto South Beach. Ta temelji na preprostih in okusnih jedeh, priporoča prigrizke, dovoljuje posladke, ne obremenjuje nas s štetjem kalorij in deluje celo brez telovadbe. Tisto, kar tej dieti daje posebno mesto, je izogibanje škodljivim ogljikovim hidratom, kot so bela moka, beli sladkor idr., ki so glavni vzrok debelosti. Pri delu s pacienti je dr. Agatston dosegel izjemne rezultate, saj je dieta preprosta in prilagodljiva ter omogoča, da se brez občutka lakote privadimo na zdrav način prehranjevanja in ohranimo željeno težo za vse življenje. V dobrem letu dni je knjiga doživela številne prevode in izjemno priljubljenost, saj so jo le v Ameriki prodali v več kot petih milijonih izvodov. Slovenska izdaja je prirejena našim sestavinam za jedilnike in našim prehrambenim navadam.