Založba Karantanija

Savlje 38
1000 Ljubljana
T: 01 561 33 19
E: narocila
@zalozbakarantanija.si
, zalozba.
karantanija@siol.net

Informacije: tanja@tuma.si

Priročniki

Naslov: Zažarite, ne da bi izgoreli
ISBN: 961-6470-27-7
Avtorica: Carol Grace Anderson
Obseg: 196 strani, trda vezava
Format: 150 mm x 215 mm
Cena z DDV: 6,66 €
Naročam

Knjiga obstaja tudi v hrvaščini


Kritike:

Lepa&zdrava, april 2005
Če ste ves čas prezaposleni, obremenjeni in utrujeni ter vam ennehno primanjkuje časa za stvari, ki jih imate radi, je skrajni čas, da preberete to knjigo. Ob branju priročnika, ki je navdušil milijine bralcev po vsem svetu, se boste naučili, kako vsak dan podaljšati za 14 minut, kako odmisliti skrbi, poenostaviti vsakdan, si zastaviti in doseči dolgoročne cilje, se naučiti uživati v delu, doseči notranje ravnovesje in zaupanje vase, spoznali boste sedem skrivnosti dobrega počutja, se naučili bolj ljubiti in več dajati ter spoznali, da je vaše življenje zelo lepo.

Ste prezaposleni?
V vašem življenju ni tistega posebnega žara? Je vaše delo postalo breme? Pogrešate vso strast in zabavo, ki si ju zaslužite? Če je odgovor na zastavljena vprašanja "da", potem je knjiga Zažarite, ne da bi izgoreli najprimernejši učbenik za vas. Spoznajte, kako podaljšati vsak dan za 14 minut, poenostaviti svoje življenje, se naučiti reči NE, povečati zaupanje vase, najti resnično ravnovesje.

Knjiga Zažarite, ne da bi izgoreli vam bo pomagala odkriti, da je vaše življenje lahko zelo lepo, da imate pravico biti srečni prav vsak dan. V njej boste našli predloge, ki vam bodo vrnili strast in optimizem in vas naučili, kako uživati v poklicu. Spoznajte, kako podaljšati vsak dan za 14 minut, poenostaviti svoje življenje, se naučiti reči NE in povečati zaupanje vase. Sporočilo knjige je, da koraki na poti spremembe niso nujno vedno zapleteni ali težki - le narediti jih je treba.